İki Lezzet Bir Arada / Kemalpaşalı Muhallebi

 

Kemalpaşalı Muhallebi / İlk Tadışta Aşk

Tatlı ile arası iyi olanlar için katmerli lezzet… İkisi de mükemmel. Bir araya gelince dayanılmaz oluyorlar.

Kemalpaşalı Muhallebi / İlk Tadışta Aşk

Kısa sürede harika bir tatlı yapmak isteyenler için ideal. Hem sütlü hem şerbetli… Kemalpaşa’yı daha önceden alıp evde bulundurursanız iş çok kolay.

Ben Kemalpaşa’yı üstüne Hindistan cevizi serpilmiş sevdiğim için muhallebiyi de Hindistan cevizli yaptım. Başka türlü de yapabilirsiniz… Sakızlı mesela, çok güzel olmaz mı?

Kemalpaşalı Muhallebi / İlk Tadışta Aşk

 

KEMALPAŞALI MUHALLEBİKemalpaşalı Muhallebi / İlk Tadışta Aşk

1 paket Kemalpaşa tatlısı

1 litre süt

Yarım su bardağı şeker

2 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı mısır nişastası

2 yemek kaşığı Hindistan cevizi

25-30 gr tereyağ

 

Kemalpaşa’yı paketin üstünde belirtilen şekilde pişirin soğusun. Sonra verilen malzeme ile muhallebiyi pişirin. Tereyağını ocaktan indirince ekleyip, bir süre çırpın. Dilerseniz bu muhallebiyi bir kaba dizdiğiniz tatlıların üstüne dökebilirsiniz. Keserek servis edersiniz. Her haliyle çok güzel olacaktır. Üstüne Hindistan cevizini unutmayın! 😀

Afiyetle,

Reklamlar